رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان گفت: 6 هزار و 600 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاهي در اين شهرك مشغول به كارند كه 90 درصد از آنها داراي مدرك كارشناسي به بالا هستند.
به گزارش روابط عمومي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، دكتر مهدي كشميري در نشست خبري با اصحاب رسانه كه در محل اين شهرك برگزار شد، اظهار كرد: مجموعه صادرات شركت هاي دانش بنيان مستقر در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در سال گذشته 10 ميليون دلار بود كه نسبت به سال 94 رشد 168 درصدي داشته است.
وي با بيان اينكه حدود 20 شركت دانش بنيان، محصولات خود را به خارج كشور صادر كرده اند، افزود: اين محصولات بيشتر به كشورهاي انگليس، افريقاي جنوبي، عراق، هند، كره جنوبي، قطر، اتريش، استراليا، امارات، افغانستان، بحرين، آلمان، ارمنستان و آذربايجان صادر شده است.
رئيس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان اظهار اميدواري كرد كه با توجه به اين ميزان گردش مالي و حجم سرمايه گذاري تا پنج سال آينده، مجموعه شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان به يكي از هفت قطب اقتصادي استان تبديل شود.
كشميري، شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را با 20 سال قدمت، دارنده بزرگترين پارك علم و فناوري در كشور خواند و گفت: ماموريت اصلي اين شهرك، حمايت از شركت هاي دانش بنيان و تبديل علم به ثروت است.
وي افزود: شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان داراي 10 مركز رشد فناوري در مركز استان و ساير شهرستان ها، دو پارك علم و فناوري و چند مركز خلاقيت و شكوفايي در شهرستان هاست.
كشميري، طرح جامع شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان را در 520 هكتار اعلام و افزود: بر اساس اين طرح، بايد 5 تا 10 پارك علم و فناوري در اين شهرك شكل بگيرد كه تاكنون 2 پارك علم و فناوري شيخ بهايي و ابوريحان اجرايي شده است.
وي با بيان اينكه تاكنون 70 درصد از اراضي پارك فناوري شيخ بهايي به متقاضيان، واگذار شده است، گفت: زيرساخت هاي پارك ابوريحان نيز آماده شده است و تا سه ماه آينده بهره برداري مي شود.
رييس اين مركز علم و فناوري ادامه داد: در زمان حاضر، 490 شركت دانش بنيان در مراكز رشد و پارك علم و فناوري شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان مستقر هستند كه 112 شركت در مركز رشد مقدماتي، 184 شركت در مركز رشد و 192 شركت در پارك علم و فناوري شيخ بهايي فعاليت مي كنند.
وي خدمات ارائه شده به اين شركت ها را مشاوره، تامين امكانات مورد نياز و حمايت هاي مالي عنوان و اظهار كرد: 6 هزار و 600 نفر از فارغ التحصيلان دانشگاهي در اين شهرك مشغول به كارند كه 90 درصد از آنها داراي مدرك كارشناسي به بالا هستند.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان گفت: نرخ موفقيت يك شركت تازه تاسيس در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان بيش از 70 درصد است، در حالي كه خارج از شهرك اين نرخ كمتر از 10 درصد است.
وي با اشاره به عقد يكهزار و 300 قرارداد پژوهشي بين شركت هاي دانش بنيان مستقر در اين شهرك با صنايع و اداره هاي مختلف از ابتداي فعاليت شهرك تاكنون، تصريح كرد: تاكنون حدود 900 فناوري از شركت هاي دانش بنيان مستقر در شهرك، تجاري سازي و بصورت محصول وارد بازار شده است كه ركورد بسيار خوبي بشمار مي رود.
كشميري خاطرنشان كرد: همچنين تاكنون 71 فناوري از اين شركت ها به ارزش 520 ميليارد ريال شكل گرفته است.
وي همچنين با بيان اينكه سه هزار و 200 ميليارد ريال از سوي بخش خصوصي در شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان سرمايه گذاري شده است، گفت: دو سوم ساخت و سازهايي كه در زمان حاضر در شهرك انجام مي شود مربوط به بخش خصوصي است.
وي در باره برج فناوري نيز توضيح داد: اين برج با سرمايه گذاري 400 ميليارد ريال از سوي بخش خصوصي در زيربناي 22 هزار متر مربع در حال ساخت است.
كشميري از جمله دستاوردهاي اين شهرك را كسب عنوان برترين مركز رشد نانو فناوري در كشور، كسب رتبه هاي برتر شركت هاي دانش بنيان در سطح ملي و بين المللي و برگزاري جشنواره ملي فن آفريني شيخ بهايي و 31 دوره رويداد كارآفريني 'ايده شو' عنوان و اظهار كرد: در 3 سال گذشته حدود دوسوم هيات وزيران و همچنين رييس جمهوري از اين شهرك بازديد داشته اند.
وي با تاكيد بر اينكه اين شهرك به عنوان يكي از كارآمدترين بخش ها در حوزه كارآفريني در بسياري از مجامع ملي و استاني شناخته شده است، تصريح كرد: تصوير خوبي در زمان حاضر از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان در سطح استان و كشور ايجاد شده كه رسانه ها در اين زمينه نقش بسزايي داشتند.
رييس شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان همچنين در اين نشست از ميزباني اين شهرك براي سي و پنجمين كنفرانس جهاني پارك هاي علم و فناوري و مناطق نوآوري خبر داد و گفت: اين كنفرانس شهريور سال آينده در اصفهان برگزار مي شود.
وي با تاكيد بر اينكه ميزباني اين كنفرانس، گوياي جايگاه مطلوب بين المللي شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان است، افزود: سازمان آموزشي، علمي و فرهنگي سازمان ملل متحد(يونسكو) نيز با توجه به شناختي كه از ايران و اين شهرك دارد، تنها مركز نوع 2 خود در زمينه مراكز رشد و پارك هاي علم و فناوري دنيا را در اصفهان و در اين شهرك مستقر كرده است.
كشميري، ارتباط با بانك جهاني، انجمن هاي جهاني و پارك هاي علم و فناوري كشورهاي مختلف را از فعاليت هاي بين المللي شهرك عنوان و اظهار كرد: نقطه تكامل شهرك زماني شكل مي گيرد كه مجموعه هاي بين المللي در آن مستقر شوند.
وي با تاكيد بر اينكه فعال بودن در عرصه بين الملل، ارزش افزوده بسيار بالايي دارد، خاطرنشان كرد: بازديد مديركل يونسكو از شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان نيز گوياي جايگاه بين المللي اين شهرك است.
تعداد بازدید : ۷۶۳ تاریخ: 1396/07/29
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
نمایش توانمندی دانشبنیانهای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در صنعت نفت و گاز
۱۴ شرکت دانشبنیان و فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور در پاویون اختصاصی این شهرک …جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی؛ جشنوارهای به وسعت نوآوری
نشست خبری نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی در سالن اجتماعات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر…